موتورهای انژكتوری با سیستم سوخت تزریقی ابتدا برای موتورهای دیزلی اختراع شد و توسط آلمانی ها و به دستور هیتلر اصلاح گردید تا بتواند مورد استفاده موتور هواپیما های ارتش هیتلری قرار گیرد
قیمت فایل فقط 1,900 تومان
سیستم سوخت رسانی انژکتوری بنزینی
مقدمه :
موتورهای انژكتوری با سیستم سوخت تزریقی ابتدا برای موتورهای دیزلی اختراع شد و توسط آلمانی ها و به دستور هیتلر اصلاح گردید تا بتواند مورد استفاده موتور هواپیما های ارتش هیتلری قرار گیرد .
می توان گفت كه موتور كاربراتوری به نمونه انژكتوری برتری و ارجعیت دارد . ولی عدم استفاده از كاربوراتور و انتخاب انژكتور توسط آلمانی ها به این دلیل بود كه استفاده از كاربوراتور در هواپیما در مناطق نامناسب تمایل زیاد به تولید یخ دارد وهمچنین امتیاز دیگر انواع انژكتوری تاثیر ناپذیر بودن عملكرد آن در حین انجام مانورهای جنگی خطر ناك بود .
تبدیل یك سیستم انژكسیون دیزل به سیستمی كه بنزین استفاده كند كاری بس مشكل است چون سوخت گازوییل كه یك روغن سبك وزن می باشد باعث می شود كه نوعی روغن كاری بین پمپ ها و سیلندر های سیستم انژكتوری انجام شود . در مقابل ، بنزین سوختی بی نهایت خشك است وبه كلی فاقد هر گونه قابلیت روغن كاری می باشد . بنابراین در تبدیل از گازوییل به بنزین نیاز به یك تحقیق بسیار دقیق در زمینه فلزهای مورد استفاده در ساختمان پیستون ها و سیلندرها دارد كه نتیجه چنین عملی گران شدن هزینه ساخت می باشد .
تزریق سوخت بنزین در موتورهای جرقه ای بیشتر در مانیفولد هوا یا روی سوپاپ ورودی و بندرت در داخل سیلندر انجام می شود .
مزایای سیستم تزریقی عبارتست از :
1- راندمان حجمی زیاد موتور
2- مصرف سوخت ویژه قابل قبول موتور
3- گشتاور زیاد موتور با دور كم
4- احتراق كامل
5- شتاب گیری سریع موتور
سیستم های Jetronic موجود :
سیستم هیل بورن : در سال 1945 یك سیستم انژكتوری توسط یك آمریكایی به نام “ استوارت هیل بورن” برای اتومبیل فورد ساخته شد . به طوری كه این سیستم فاقد هر گونه نوآوری بود . اما امتیاز آن كیفیت ساخت آن بود و در مقایسه با معروف ترین انواع كاربوراتوری آن زمان كه اتسرومبورگ نام داشت به مراتب كارآیی بهتری داشت . فقط یكی از نقاط ضعف سیستم هیل بورن این بود كه تمامی سوختی كه از پمپ انژكتور به داخل كانال های ارتباطی پاشیده می شد به داخل موتور راه پیدا نمی كرد . فشار در داخل نازل های سیستم تزریق از طریق دو كانال ارتباطی نازك و باریك در حد متوسط تنظیم شده و مقدار اضافی بنزینی كه از نازل پمپ پاشیده می شود از طریق این دو كانال به باك بنزین برگردانده می شود . در راه بازگشت میزان اضافی سوخت پاشیده شده یك دریچه كوچك قرار دارد كه در هنگام به اصطلاح تخت گاز كردن بخشی از این سوخت برگردانده شده از طریق این دریچه مورد استفاده قرار گرفته تا مخلوط سوخت مورد نیاز حاصل شود . بعد از ورود طرح هیل بورن به بازار اظهار شد كه چنین طرح سیستم تزریق سوختی برای استفاده در موتورهای خیابانی مناسب نیست . حقیقت این بود كه این طرح به طور كلی طرحی مناسب برای اتومبیل های موتور بنزینی نبود .
قیمت فایل فقط 1,900 تومان
برچسب ها : سیستم سوخت رسانی انژکتوری بنزینی , طرح توجیهی سیستم سوخت رسانی انژکتوری بنزینی , دانلود سیستم سوخت رسانی انژکتوری بنزینی , برق , انژکتوری , انژکتوری بنزینی , سیستم سوخت رسانی , , , دانلود طرح توجیهی , پروژه دانشجویی , دانلود پژوهش , دانلود تحقیق , پایان نامه , موتورهای دیزلی , سیستم هیل بورن , سیستم انژكسیون دیزل , دانلود پروژه , موتورهای انژكتوری