امروز: چهارشنبه 23 آبان 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

پروژه کارآفرینی خدمات مکانیزاسیون کشاورزی(به مساحت 4000 هکتار)

پروژه کارآفرینی خدمات مکانیزاسیون کشاورزی(به مساحت 4000 هکتار)دسته: کارآفرینی
بازدید: 20 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 609 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 36

پروژه کارآفرینی خدمات مکانیزاسیون کشاورزی(به مساحت 4000 هکتار)در 36 صفحه ورد قابل ویرایش(جداول pdf)

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

پروژه کارآفرینی خدمات مکانیزاسیون کشاورزی(به مساحت 4000 هکتار)در 36 صفحه ورد قابل ویرایش



- 1 مقدمه :

از سالیان بسیار دور، بشر همواره به طرق مختلف سعی در تأمین غذای خود و دامهایش را داشته است و در طی اعصار گوناگون از شیوه های مختلفی استفاده کرده است که همواره سیری صعودی به سمت افزایش عملکرد محصول را داشته است.

در ابتدا؛ عملیات کشاورزی توسط انسان و دام و بوسیل? ابزارآلات چوبی بسیار ساده انجام می گرفت. سپس با پیدایش آهن؛ از آن برای ساخت انواع خیش ها استفاده شد. این سیر تکامل استفاده از وسایل و ابزار آلات همچنان ادامه یافت تا اینکه موتور بخار در اواخر قرن 18توسط جیمز وات اختراع شد. صد سال بعد، یعنی اواخر قرن نوزدهم در تراکتورهای زراعی غول پیکری که برای مزارع وسیع امریکا ساخته شده بودند؛ موتور بخار بکار گرفته شد. لیکن بعلت محدودیت های فراوان از قبیل بازدهی پایین و ابعاد بزرگ و وزن زیاد موتورهای بخار جای خود را به موتور های احتراق داخلی دادند و از اوایل قرن بیستم تا کنون روز بروز بر کیفیت این تراکتور ها افزوده می شود.

این روند که شاید بتوان ابتدای آن را به ده هزار سال پیش نسبت داد را مکانیزاسیون کشاورزی می نامند. مکانیزاسیون کشاورزی به معنای مکانیکی کردن عملیات کشاورزی است و دارای دو معنای عام و خاص می باشد که معنای خاص آن صرفاً شامل تکنولوژی ماشینی و مسائل مرتبط با آن در کشاورزی است. در حالیکه معنی عام مکانیزاسیون تمامی مسائل و تجزیه و تحلیل های کلی مرتبط با کشاورزی و مدیریت آن ها را شامل می شود. مکانیزاسیون را می توان چنین تعبیر کرد که "مکانیزاسیون، استفاده از تکنولوژی روز در کشاورزی برای توسع? پایدار است". اهداف مکانیزاسیون را می توان چنین برشمرد:

- افزایش تولید

- کاهش هزینه ها

- کاهش سختی کار کشاورزی و افزایش جذابیت آن

- افزایش بهره وری از نیروهای کارگری

- افزایش کیفیت کار زراعی و امکان انجام آن در کمترین مدت زمان

- انجام به موقع عملیات کشاورزی

مکانیزاسیون در دو مبحث فنی و اقتصادی مطرح می شود. در بعد فنی آن، مسائل مربوط به ماشینی کردن کشاورزی و در بعد اقتصادی، مدیریت مناسب برای افزایش درآمد و کاهش هزینه ها مد نظر قرار می گیرد.

مبحث مکانیزاسیون در ایران از اوایل قرن چهاردهم شمسی و با ظهور سلسله پهلوی آغاز شد و اولین تراکتور در سال 1308و بمظور آموزش دانشجویان فلاحت کرج از اروپا وارد گردید.

با شکل گیری بخش ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون در دانشکده های کشاورزی دانشگاههای مختلف کشور؛ این بخش از کشاورزی رونق گرفت و امروز شاهد فعالیت اساتید و دانشجویان این رشته در مقاطع مختلف تحصیلی در قالب کنگره ها و کنفرانس های متعددی هستیم که عمد? آنها توسط انجمن مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون ایران برگزار می شود.در طی این کنگره ها و کنفرانس ها مقالات متعددی در رابطه با بخش های مختلف مربوط به ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون ارائه می گردد که گامی موثر در راه پیشرفت سطح علمی کشاورزی ایران در این عرصه است.



1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

خدمات مکانیزاسیون کشاورزی



محل اجرا :





1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام


نام خانوادگی


مدرک تحصیلی


تلفن














1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که خدمات مکانیزاسیون کشاورزی می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های کشاورزی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.



1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .



1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 27 نفر میباشد .



تاریخچه و سابقه مختصر طرح :


مكانیزاسیون كشاورزی در ایران موضوعی است كه طی سالهای گذشته یا بهتر بگوئیم از سال 1345 ، یعنی سالی كه قرارداد بین ایران و جمهوری رومانی به منظور خرید تراكتور و بعضی ادوات كشاورزی منعقد شد و تعداد تراكتور از آن سال در كشور رو به فزونی گذاشت مورد بحث متخصصین فن بوده است.

وقتی از مكانیزاسیون كشاورزی صحبت به میان می آید ، اكثرا به فكر كاربرد و استفاده از موتورهای احتراق داخلی و ماشین های مختلف كشاورزی در مزارع می افتند ، در حالی كه مكانیزاسیون به معنی اعم، این نیست كه حتما از موتور احتراق داخلی و یا از آخرین مدل های ماشین های كشاورزی استفاده شود. قبل از اینكه مكانیزاسیون كشاورزی را تعریف كنیم ، ابتدا لازم است موتور و ماشینرا از یكدیگر تشخیص داده و جدا كنیم. "ماشین " وسیله ای است كه اگر به آن توان دهیم ، برایمان كار انجام می دهد ولی خود به تنهایی قادر به انجام كار نیست . " موتور" وسیله ای است كه تولید توان می كند ولی به تنهایی نمی تواند كاری انجام دهد مگر اینكه این توان را به ماشینی بدهد تا آن ماشین بتواند كار تولید كند. به طور مثال یك گاوآهن را می توان به وسیله ی یك یا چند حیوان كار به حركت درآورد و زمینی را شخم زد ، گاوآهن در اینجا ماشین را تشكیل می دهد و حیوان یا حیواناتی كه آن را می كشند در حكم موتور می باشند. یك موتور ممكن است در یك زمان، دو ماشین را به حركت درآورد و گاهی حركت هر دو ماشین ، برای انجام كار ، ضروری است.

اكنون با روشن شدن فرق بین ماشین و موتور می توان مكانیزاسیون كشاورزی را تعریف نمود. كلمه ی مكانیزاسیون در كشاورزی مترادف با كلمه ی اتوماسیون در صنعت است كه خود به معنی اتوماتیك كردن می باشد و اتوماتیك كردن یعنی كم كردن كار كارگری. بنابراین مكانیزاسیون یعنی استفاده از ماشین و موتور در كشاورزی جهت كاهش نیاز به نیروی كارگری. البته این نیاز هنگامی به وجود می آید كه درآمد حاصل از كار كارگری كمتر از درآمد به دست آمده از جایگزین نمودن ماشین و موتور باشد كه خود به عوامل متعددی از جمله عوامل زیر بستگی دارد:

1- دستمز كارگر بالا باشد.

2- مشكلات كارگری موجب وقفه در كار، در زمان معین شود.

3- زیان های حاصل از طولانی بودن كار كارگری بیش از هزینه های استفاده از ماشین و موتور شود.

4- كیفیت كار ماشین آنقدر بالا باشد كه هزینه های آ را مستهلك نماید.

معنی اعم مكانیزاسیون كشاورزی اتخاذ هر روشی است كه موجب ازدیاد درآمد شود. با این تعریف جایگزین كردن كارگر با ماشین و موتور یكی از روش ها محسوب می شود و استفاده از بذر اصلاح شده برای بدست آوردن عملكرد محصول بیشتر روشی دیگر، كه هر دو بخشی از موضوع مكانیزاسیون هستند.



آشنایی با وضعیت كشاورزی سنتی ایران

ایران از قدیم الایام مهد تمدن های باستانی و یكی از مراكز تولید مواد كشاورزی دنیای باستان بوده است.به طوری كه بسیاری از پیشرفتهای كشاورزی و دامپروری مانند پرورش اسب و ترویج نباتات سودمند را باید مرهون زحمات و ابتكارات اهالی این مرزوبوم دانست. حفاری هایی كه در تپه ی سیالك كاشان انجام یافته ، نشان می دهد كه حدود شش هزار سال پیش ، كشاورزی در میان مردم آن منطقه معمول بوده و ایرانیان متمدن قرن ها پیش از این در این راه كار كرده اند. از نقش روی استوانه ای كه در شهر شوش كشف شده ، معلوم گردیده كه در سه هزار سال قبل از میلاد مسیح مردم ایران گندم را در مخزن هایی كه امروزه هم در بعضی از نواحی دیده می شود ،ریخته و انبار می كرده اند. یونجه ، این علوفه ی پر ارزش برای دام ها ، توسط ایرانیان به یونان و سپس به روم و سایر نقاط جهان برده شد.

ابزارهای كشاورزی كه در ایران باستان به كار می رفت شامل انواع ابزارهای دستی ساده مانند بیلها، كج بیلها ، داسهای دسته كوتاه ، كلنگ و وسائل دامی چوبی از قبیل گاوآهن ، هرسهای دندانه ای ، خرمن كوبها و غیره بوده اند.

منبع توان و ابزارهای كشاورزی معمول امروزی در نقاط مختلف كشور بخصوص در نقاط دورافتاده به مرور زمان تغییر زیادی پیدا نكرده و با ابزارهای قدیمی فرق چندانی ندارند. هنوز در اكثر نقاط دور افتاده ی كشور از یك یا دو جفت گاو به عنوان توان كششی منحصر به فرد و از گاوآهن های دامی چوبی و هرسهای دندانه ای ، خرمن كوبها و سایر وسائل كه اكثرا از چوب ساخته شده اند به عنوان ابزار مورد نیاز استفاده می گردد.



گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :

بازدید از  محل خدمات مکانیزاسیون کشاورزی

بر اساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از مرکز خدمات مکانیزاسیون کشاورزی به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در محل پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم ،



جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :

ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت  و توسعه قرار گیرد در بخش زراعت نیز که بازار رقابتی بسیار شدیدی دارد استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی و استفاده از شیوه های نوین کشاورزی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .



قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

برچسب ها : پروژه کارافرینی خدمات مکانیزاسیون کشاورزی(به مساحت 4000 هکتار) , طرح توجیهی خدمات مکانیزاسیون کشاورزی(به مساحت 4000 هکتار) , کارآفرینی خدمات مکانیزاسیون کشاورزی(به مساحت 4000 هکتار) , دانلود پروژه خدمات مکانیزاسیون کشاورزی(به مساحت 4000 هکتار) , دانلود کارآفرینی خدمات مکانیزاسیون کشاورزی(به مساحت 4000 هکتار) , طرح توجیه فنی خدمات مکانیزاسیون کشاورزی(به

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر